Меморијал Борис Трајковки 2019

Меморијал Борис Трајковки 2019
Честитки за Македонците, учесници на Меморијалот " Борис Трајковски" - отворено првенство во спортско качување-дисциплина Болдер. Првенството се одржа на 9ти Март во Мостар во чест на нашиот трагично загинат претседател. Учество земаа натпреварувачи од БиХ, Хрватска, Црнагора и Македонија. Од 89 учесници првото место во сениори го освои нашиот Марио Минчевски, второто место сениорки беше нашата Наталија Ристевска и третото место во Ветерани нашиот претседател Владимир Трповски.
Уште еднаш честитки до целиот Македонски тим кој ја престави Македонија на 7 по ред Меморијален натпревар!