Атомска Мравска 2019

Атомска Мравска 2019

Почитувани,

На наше огромно задоволство ве покануваме на Атомска Мравска 2019 во Скопје,  на 28.09.2019. По 9ти пат по ред, нашата цел е да ги соединиме најмладите качувачи од целиот Балкан, нудејќи платформа за забава, можности за нови пријателства, спортско качување и натпреварувачку дух.

Оваа година, натпреварот ќе го сочинува само качување во водство, за млади во категоријата Youth A. Натпреварот ќе се одржи на веќе добро познатиот Спортско Качувачки Центар Карпош. Организатор на Атомска Мравска е спортско качувачкиот клуб Карпош, подржан од МСКФ, град Скопје и општина Карпош.  

Ве покануваме да ни  се придружите оваа година, додека качуваат нашите најмлади качувачи и да навиваме за нив.