Болдер натпревар Болдербар

Болдер натпревар Болдербар

 Со Болдер натпреварот во Болдербар на 25 Декември 2021 година, заврши Државното Првенство во спортско качување. Победници на националната лига во спортско качување за 2021 година се:

1.место = СКК Астибо Штип

2.место =  СКК Екстрем Скопје

3.место = СКК Златоврв Прилеп

4.место = СКК Карпи за секој Демир Капија

5.место = СКК Вертикал Битола

Во прилог се резултатите од последниот Болдер натпревар во Болдербар

Rezultati Boulderbar Skopje.pdf