Демир Капија Тежинско

Демир Капија Тежинско
Државен натпревар во спортско качување Демир Капија.
Во саботата Демир Капија беше домаќин на вториот државен натревар во спортско качување за сите младински категории во организација на СКК Екстрем Скопје .
Нашите млади качувачи го продолжуваат натпреварувачкиот континуитет во водство за престојните балкански првенства.
Честитки за победниците и организаторот.

Овде се и резултатите од натпреварот:

Demir Kapija Lead rezultati 2024.pdf