Мостар болдер меморијал

Мостар болдер меморијал
Балкански болдер куп "Борис Трајковски" - Мостар🇧🇦
Викендов Македонскиот качувачки тим беше дел од традиционалниот болдер куп во Босанскиот град Мостар каде што учество земаа триесетина качувачи од Босна, Хрватска и Македонија.
Во сениорска конкуреција нашите Јован и Матеј го освоиа првото 🥇 и второ 🥈 место качувајки 28 и 29 од 30 насоки. Честитки на организаторот АСПК Неретва за одличната организација и доброто гостопримство.